Τομ Χανκς για κορωνοϊό: «Ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν»


O Tom Hanks μαζί με την σύζυγό του Rita Wilson ήταν από τους πρώτους σελέμπριτις που δήλωσαν ότι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι ενώ βρισκόταν στο Σίδνει για γυρίσματα άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα και μετά από το test που υποβλήθηκαν επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικοί στον ιό.

Για την εμπειρία τους αυτή μίλησε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή The Late Show όπου εξήγησε ποια συμπτώματα είχαν, και πως ένιωθαν εκείνος και η γυναίκα του.

Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν γνωρίζουν πως μεταδόθηκε ο ιός σε αυτούς όμως ενώ βρίσκοντας στο Σίδνει, η Ρίτα άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Όπως είπε στην συνέχεια ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης ενώ είχε και τρομερή εξάντληση.

Όσο για τον ίδιο ανέφερε ότι «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν» και ότι ένιωθε τα κόκκαλά του σαν να ήταν από χαρτί πράγμα που δείχνει ότι τα συμπτώματά τους ήταν διαφορετικά.

Οι δύο τους νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο του Sydney και ο ίδιος χρειάστηκε 8 ημέρες για να αναρρώσει. Τόνισε ότι το να φοράει κανείς μάσκα είναι το λιγότερο που χρειάζεται να κάνει.

Πηγή: mustSource link

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.