theseis ergasias

Δράσεις > Θέσεις εργασίας – Σελίδα 1


 

Θέσεις εργασίας στο WWF Ελλάς
WWF Ελλάς , Sunday, 30 April 2006

Εργάζομαι …για έναν ζωντανό πλανήτη!

Αναζητούμε νέες και νέους με ενθουσιασμό για να εργαστούν στο πρόγραμμα Direct Dialogue, ως εκπρόσωποι του WWF Ελλάς. Οι ομάδες εκπροσώπων θα δραστηριοποιούνται κυρίως σε κεντρικά σημεία της Αθήνας με σκοπό την προσέγγιση του κόσμου και την εξεύρεση νέων υποστηρικτών.

Η απασχόληση θα είναι 6 ώρες την ημέρα (11:00 – 17:00), με σταθερή αμοιβή και bonus αποδοτικότητας. Η αρχική διάρκεια του προγράμματος είναι 5 εβδομάδες, υπάρχει όμως η δυνατότητα απασχόλησης και σε επόμενα προγράμματα. Περιστασιακά, το σημείο απασχόλησης μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλους χώρους (π.χ. εκδηλώσεις, φεστιβάλ, περιοχές εκτός δήμου Αθηνών) και με διαφορετικό ωράριο (απογεύματα, Σαββατοκύριακα).

Μέσω της εκπαίδευσης που θα σου προσφέρουμε, θα ενημερωθείς για τη δράση μας, τα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας μας, ενώ παράλληλα, θα μπορέσεις να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες (προσέγγιση, επιχειρηματολογία, κ.λπ.). Επιπλέον, μέσω της εργασίας αυτής, θα γνωρίσεις ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και θα προσφέρεις έργο σε μία από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές ΜΚΟ παγκοσμίως.

Τα κριτήρια επιλογής των εκπροσώπων μας είναι τα εξής:

– Ευαισθητοποίηση ως προς τα περιβαλλοντικά θέματα

– Καλές επικοινωνιακές ικανότητες, ευγένεια και σεβασμός

– Ικανότητα αυτόνομης εργασίας παράλληλα με ομαδικό πνεύμα

Η προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση ή οργάνωση, δεν είναι απαραίτητη.

Αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας και να εμποδίσει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. Αν σε ενδιαφέρει αυτή η συναρπαστική μερική απασχόληση επικοινώνησε μαζί μας!

Υπεύθυνη: Λώρα Ζμπίντεν

Τηλέφωνο: 210-3314893 (καθημερινές 10:00 – 17:00)

Ε-mail: l.zbinden@wwf.gr

WWF Ελλάς

Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση

Φιλελλήνων 26

105 58 Αθήνα

Tηλ.: 210 331 4893

Fax: 210 324 7578

l.zbinden@wwf.gr

www.wwf.gr

Αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου και να εμποδίσει – και μακροπρόθεσμα να αντιστρέψει- την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Διοικητικό Συμβούλιο WWF Ελλάς:

Πρόεδρος: Θ. Παπαγιάννης

Αντιπρόεδρος: Ν. Εμπέογλου

Γενικός Διευθυντής: Δ. Καραβέλλας

WWF

Καταχωρημένο ως:

WWF-World Wide Fund For Nature

WWF-Fondo Mondiale per la Natura

WWF-Fondo Mundial para la Naturaleza

WWF-Fonds Mondial pour la Nature

WWF-Welt Natur Fonds

Επίσης γνωστό ως World Wildlife Fund

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία αναζητά Επιστημονικό διευθυντή
22/3/2006

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία στα πλαίσια αναδιοργάνωσης του Τομέα Διατήρησης και Προστασίας Περιβάλλοντος , αναζητά Επιστημονικό Διευθυντή.Απαραίτητα προσόντα είναι ο πανεπιστημιακός και μεταπτυχιακός τίτλος σε σχετική επιστήμη (βιολογία, δασολογία, περιβαλλοντική διαχείριση, κλπ), η άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, η αποδεδειγμένη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης επιστημονικών και ερευνητικών δράσεων, καθώς και η τουλάχιστον πενταετής εμπειρία σε τεχνική και οικονομική διαχείριση προγραμμάτων διατήρησης και διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος.Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη η κατάρτιση σε θέματα ορνιθολογίας, η εργασιακή εμπειρία και ή εθελοντική συμμετοχή σε ΜΚΟ και η γνώση θεμάτων διαχείρισης περιβάλλοντος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Για περισσότερες διευκρινήσεις απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΟΕ. Τηλ. και Φαξ: 210 8227937, 210 8228704, email:birdlife-gr@ath.forthnet.gr. Αποστολή βιογραφικών έως 7 Απριλίου υπόψη Ξ. Κάππα


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Η One Earth αναζητεί συνεργάτες πολιτικούς μηχανικούς
23/2/2006

Για εθελοντική εργασία στη Σρι ΛάνκαΗ One Earth παρέχει πλήρη κάλυψη κόστους μετακίνησης, διαμονής, κλπΠληροφορίες : One EarthΞενοφώντος 17 Βόλοςτηλ : 24210 23231


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη από τη Greenpeace
14/2/2006

Αναζητάμε νέες και νέους, με γερές δόσεις ενθουσιασμού αλλά και επαγγελματισμό, για αμειβόμενη εργασία σε εξωτερικούς χώρους της ΘεσσαλονίκηςΠροσφέρουμε πενθήμερη απασχόληση, ευέλικτο ωράριο, σταθερή και ικανοποιητική αμοιβή καθώς και προοπτικές ταξιδιώνΑν έχεις λοιπόν κέφι, άνεση στην επικοινωνία και πολλή ενεργητικότηταΑν ψάχνεις για δουλειά, αλλά θέλεις να κάνεις κάτι που να σε γεμίζειΤότε, έλα στη Greenpeace και διάδωσε το μήνυμα για τη σωτηρία του πλανήτη!Πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη: Κοσμοπούλου Θέτις: 6978 70 92 72 καθημερινές 10:00 με 17:00 ή μέσω e mail: gpgreece@diala.greenpeace.orgGREENPEACE: Κλεισόβης 6,10677, Αθήνα τηλ: 210 38 40 774,5

www.greenpeace.org/greece


 

 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ