Ποιος Κάνιε και Τραμπ; Η Πάρις Χίλτον υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ


Ποιος Kanye και Trump; Αυτή η «υποψήφια» έχει κάνει τους Αμερικανούς να παραμιλάνε. Μια από τις πιο iconic celebrities, η Paris Hilton έρχεται για να ταράξει και πάλι τα νερά αυτή την φορά της πολιτικής δημοσιεύοντας βίντεο και εικόνες της στις οποίες όπως φαίνεται θα είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις της την βλέπουμε να ποζάρει έξω από τον λευκό (ροζ) οίκο και στο Oval Office το οποίο σκέφτεται να αλλάξει σε «Heart Shape Office».

Σε βίντεο το οποίο έχει κοινοποιήσει δηλώνει ότι η Rihanna θα ήταν η ιδανική αντιπρόεδρος και ότι ο Λευκός Οίκος θα γίνει ροζ αφού «το λευκό είναι απλά υπερβολικά βαρετό».

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να προχωρήσει την καμπάνια της χωρίς slogan… Γιαυτό χρησιμοποιεί το #Parisforpresident και το #MakeAmericaHotAgain (ας ξανακάνουμε την Αμερική καυτή ξανά).

Φυσικά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από την ίδια επίσημα και ίσως όλο αυτό να είναι ένα επικό τρολάρισμα της Paris Hilton… Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο ισχύει, Lord Jesus take the wheel!!!

 

Πηγή: Must

Source link

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.