Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες υδραυλικές βλάβες;

ydravlikos-athina

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες υδραυλικές βλάβες;

Σίγουρα όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με υδραυλικές βλάβες που λίγο πολύ μας έχουν διαταράξει την οικιακή μας γαλήνη, θα θέλαμε για να είμαστε προετοιμασμένοι και εμείς και εσείς, γιατί και εμείς ψάξαμε για να τα βρούμε, τις πιο συνηθισμένες λίγο πολύ υδραυλικές βλάβες.

1 Χαλασμένο καζανάκι

Ποιος αντέχει τον θόρυβο που κάνει το χαλασμένο καζανάκι ειδικά μέσα στη νύχτα; Κανείς και όμως είναι μια από τις πιο συχνές βλάβες στα υδραυλικά και προέρχεται κατά κύριο λόγο από φθορά του φλοτέρ.

2 Βουλωμένο σιφόνι

Το σιφόνι της τουαλέτας ή της μπανιέρας είναι και αυτό πολύ επιρρεπής στο να βουλώνει γιατί μαζεύει διάφορα υλικά όπως τρίχες και σκόνη ή χαλίκια από τα παπούτσια και τις παντόφλες.

Το χνούδι από τις πετσέτες και τα ρούχα είναι και αυτά ικανά να προκαλέσουν φραγή στο σιφόνι.

3 Σπασμένος σωλήνας

Οι σπασμένοι σωλήνες είναι από τις υδραυλικές βλάβες που δεν φαίνονται και είναι τις περισσότερες φορές κρυφές. Μια διαρροή μπορεί να πάρει και μήνες μέχρι να αποκαλυφθεί ενώ στην πορεία θα έχει γεμίσει υγρασία τους τοίχους και τα πατώματα.

Αυτή η βλάβη χρειάζεται επειγόντως υδραυλικό.

4 Τρέχουν οι βρύσες

Τα χώματα και τα ιζήματα στο σύστημα ύδρευσης προκαλούν ζημιές και στις βρύσες. Καλύτερα να παίρνετε μπαταρίες για βρύσες και να μην προτιμάτε αυτές που κλείνουν με στρίψιμο.

Ακόμα και να βάλετε φίλτρο νερού, πάλι θα συνεχίσουν να χαλάνε οι βρύσες και να τρέχουν.

5 Δυσάρεστες οσμές από τις σωλήνες ύδρευσης

Οι δυσάρεστες οσμές είναι και αυτές ένα σημάδι ότι θα χρειαστείτε επαγγελματία υδραυλικό και μάλιστα επειγόντως για να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα στην υγεία σας.

κάτι θα πρέπει να μολύνει το νερό και τον σωλήνα και για αυτό μυρίζει άσχημα, προσοχή λοιπόν.

Δείτε περισσότερα σχετικά με υδραυλικούς και υδραυλικές βλάβες:

 

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.