ΟΤΑ: Στην τελική ευθεία δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Μαρκόπουλο


Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία του διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Μαρκόπουλο. Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, Γιώργο Κουράση και τον γενικό γραμματέα, Παύλο Καμάρα. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού είναι μέλος του ΣΒΑΠ και η Τεχνική Υπηρεσία του μετέχει ενεργά στο έργο.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς την πορεία των εργασιών και της προσπάθειας που γίνεται για την επίτευξη αυτού του στόχου, μετά την καθοριστική παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίησή του και την εξασφάλιση χρηματοδότησης.

«Η κατασκευή του διαδημοτικού καταφυγίου θα συμβάλει στην άμβλυνση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον δήμο στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και θα αποτελέσει τη βάση για καλύτερη οργάνωση στον τομέα της υιοθεσίας των αδέσποτων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕSource link

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.