Όλοι Μαζί Μπορούμε: Δενδροφύτευση στην Πεντέλη, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου


Το σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι μπροστά από το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης (στο τέρμα της οδού Ιπποκράτους), στις 10 το πρωί

Το  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ διοργανώνει την τελευταία δενδροφύτευση για το 2022, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στην Πεντέλη.

Το σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι μπροστά από το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης (στο τέρμα της οδού Ιπποκράτους), στις 10 το πρωί.

Τα δενδρύλλια που θα φυτευθούν είναι πλατύφυλλα και βραδύκαυστα και έχουν αγοραστεί με το χρηματικό έπαθλο της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Masked Singer», το οποίο προσφέρθηκε για την ενίσχυση των περιβαλλοντικών δράσεων του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Στη γιορταστική αναδάσωση του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, το παρόν θα δώσει ο Σάκης Ρουβάς και συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής του «Masked Singer», μαζί με τους οποίους οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν και να γιορτάσουν. 

Επίσης, θα ακολουθήσει και μία μεγάλη κλήρωση, όπου ο τυχερός εθελοντής – δενδροφυτευτής θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη. 

Δεντροφυτεσυση

Τη γιορτινή αυτή μέρα, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους ζεστή & παραδοσιακή φασολάδα και θα τους κεράσει κουραμπιέδες & μελομακάρονα.

Όπως πάντα, στο σημείο της δενδροφύτευσης, θα βρίσκεται η Χαλβαδοποιία Μαραθώνα, προσφέροντας φρέσκο χαλβά & ψωμί καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, το οποίο θα ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες. 

Η δράση συνδιοργανώνεται με τον Σύνδεσμο για τη Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το Δήμο Πεντέλης.
 

Πηγή: skai.grSource link

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.