ΗΠΑ: Αστυνομικοί συλαμβάνουν Αφροαμερικανό… πράκτορα του FBI! (VIDEO)


Τη στιγμή που η δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, ένα νέο κωμικοτραγικό βίντεο αστυνομικής ασυδοσίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνοντας τον ανησυχητικό βαθμό του ρατσισμού απέναντι στους Αφροαμερικανούς. 

Στο βίντεο απεικονίζονται δυο λευκοί αστυνομικοί που αποφασίζουν να συλλάβουν Αφροαμερικανό ο οποίος κάθεται χαλαρά και καπνίζει το τσιγάρο του. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι πως ο συλληφθείς είναι πράκτορας του FBI!

Το βίντεο κάνει από τη Κυριακή τον κύκλο του internet αλλά είναι άγνωστο πότε και από πού τραβήχτηκε. 

Οι αστυνομικοί αρχικά μιλούν με τον άντρα ο οποίος τούς λέει ότι τον παρενοχλούν και στη συνέχεια τον απειλούν ότι θα τον συλλάβουν. Όταν εκείνος αντιδρά και μιλά για παρανομία, οι αστυνομικοί σηκώνουν τον Αφροαμερικανό με τη βία και του φορούν χειροπέδες.

Όταν ακούγεται κάποιος να τους λέει «δεν ξέρετε πού έχει μπλέξει» εκείνοι δεν πτοούνται μέχρι τη στιγμή που βλέπουν στην πίσω τσέπη του παντελονιού του άντρα την ταυτότητά του.

Τότε διαπιστώνουν ότι ο Αφροαμερικανός είναι πράκτορας του FBI και μένουν «αγάλματα». 
Ο πράκτορας ακούγεται να τους λέει: «είστε οι πιο χαζοί καρ@@@δες στον κόσμο. Είστε οι ηλιθιότεροι άνθρωποι που έχω συναντήσει».
 

Πηγή: skai.grSource link

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.