Γαλλία: Σύλληψη 52χρονου Ιταλού για 160 υποθέσεις βιασμού ανηλίκων


Αστυνομικοί συνέλαβαν και ανακρίνουν έναν άντρα που συνελήφθη με την υποψία ότι πραγματοποίησε 160 βιασμούς και κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά για πάνω από 14 χρόνια. Μεταξύ των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ότι διέπραξε ήταν και ο βιασμός της κόρης του για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με το newsweek ο 52χρονος Ιταλός συνελήφθη την Παρασκευή στο Rumersheim-Le-Haut, κοντά στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

Συνελήφθη μετά την έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης από τη Γερμανία όπου υπήρχε η υποψία ότι διέπραξε 160 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις (κυρίως σε ανήλικα κορίτσια).

Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, είναι ύποπτος ότι βίασε ή κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά των συντρόφων του από το 2000 έως το 2014. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κατέφυγε στη Γαλλία για να εγκατασταθεί στην περιοχή της Αλσατίας, γιατί είχε καταλάβει ότι τελούσε υπό έρευνα στη Γερμανία και πίστευε ότι θα έχαναν τα ίχνη του οι αρχές.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει 122 έρευνες εναντίον του σχετικά με 160 πράξεις βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Πηγή: skai.grSource link

Ειρήνη Κόντη

Είμαι μια πολύ οικολόγα blogger και μου αρέσουν και τατού.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.