draseis

Δράσεις

 

Αν δεν αντιδράς πάνω στα προβλήματα που δημιουργούνται γύρω σου, γίνεσαι ένα από αυτά.Θέλεις να είσαι μέρος του προβλήματος ή μέρος της λύσης του; Διάλεξε!Ενημερώσου τώρα για τις εκστρατείες που έχουν ξεκινήσει και γίνε μέρος τους.

 

Ενημερώσου τώρα για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν


 

Γνώρισε τις ομάδες δράσεις μέσα απο το διαδίκτυο και στήριξέ τις

4o Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Αθήνα – Ελλάδα, 4-7 Μαΐου 2006

Το 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ θα γίνει το 2006 στην Αθήνα – Ελλάδα στις 4,5,6 και 7 Μαΐου.


Caretta caretta ΕΠΕΙΓΟΝ!

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ : Συλλογή Υπογραφών για την Επιβίωση των 27 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών της Ελλάδας.


Petition Spot

Site διαθέσιμο για την δωρεάν υποστήριξη συλλογής υπογραφών για διαμαρτυρίες μέσω του διαδικτύου.


Εκστρατεία ενάντια στα μεταλλαγμένα

Βάλε και τη δική σου υπογραφή στη μεγάλη καμπάνια ενάντια στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς που συντονίζουν οι “Φίλοι της γης”!


CLIMATE ARK: ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ… ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε διεθνή ηλεκτρονική διαμαρτυρία, στέλνοντας την επιστολή που θα βρείτε στο site στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, καλώντας να επικυρώσουν το πρωτόκολλο του Κιότο και να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως ο μεγαλύτερος ρυπαντής στον κόσμο!


DETOX: Σταματήστε τη χημική εισβολή

Το WWF υποστηρίζει τον Ευρωπαϊκό νομοθετικό κανονισμό που λέγεται REACH , χάρις στον οποίο θα αναγνωριστούν και θα απαγορευτούν τα πιο επικίνδυνα χημικά. Ο κανονισμός REACH θα συζητηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο το 2005 και επιθυμούμε την υπερψήφιση του, ώστε να καταστήσουμε την Ευρώπη έναν ασφαλή, τόπο για τον άνθρωπο και την πανίδα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και υπογράψτε την έκκλησή του WWF.


Η καμπάνια του Bird Life

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην καμπάνια του BirdLife International ” Γεωργία και Αγρια Ζωή ” στέλλοντας μια ηλεκτρονική κάρτα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον για τη φύση και τα αγροτικά οικοσυστήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Όλες οι κάρτες θα σταλούν στον επίτροπο όταν αναλάβει τα καθήκοντα του, στο τέλος του 2004.


Εκστρατεία κατά της πυρηνικής ενέργειας στην Ευρώπη

Με τον τίτλο ” ένα εκατομμύριο Ευρωπαίοι απαιτούν την έξοδο της πυρηνικής ενέργειας “, πολλές οργανώσεις, εργατικά συνδικάτα και Ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ξεκινήσει μία εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών στις 26 Απριλίου 2004 στην επέτειο της τραγωδίας του Τσερνομπίλ.


Greenpeace: Επιστολή διαμαρτυρίας ενάντια στο μεταλλαγμένο καλαμπόκι MON 863 της Monsanto!

Ο εχθρός προ των πυλών! Νέο μεταλλαγμένο καλαμπόκι βρίσκεται προ των πυλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σοβαρές ενδείξεις για επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωσή του. Σταματήστε το! Επικοινωνήστε με τον Επίτροπο για Θέματα Υγείας και Προστασίας Καταναλωτή. Αντιγράψτε το γράμμα από το site της Greenpeace, προσθέστε τα στοιχεία σας στο τέλος και στείλτε το με e-mail στον κ. Κυπριανού.


Τα αιωνόβια δέντρα στην Αυστραλία γίνονται χαρτί

Τα αρχαία δάση της Τασμανίας καταστρέφονται συστηματικά από την υλοτομία της εταιρείας Γκανς που τα μετατρέπει σε προϊόντα μιας χρήσης. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τώρα τον πλούτο της για να συντρίψει στα δικαστήρια όσους ασκούν κριτική εναντίον της. Πάρτε μέρος στη διαμαρτυρία.


Το φράγμα στον Αποσελέμη μπορεί και πρέπει να σταματήσει τώρα!

Τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις να σταματήσει τώρα το τερατώδες, παράλογο και καταστροφικό έργο του φράγματος στον χείμαρρο Αποσελέμη!

 

Δώσε δύναμη και νόημα στον αγώνα της Greenpage να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ζωντανής φύσης.

Γίνε τώρα κι εσύ (χωρίς καμία απολύτως δέσμευση)

μέλος της Green People και ηθικός υποστηρικτής της φιλοσοφίας της Greenpage , συμπληρώνοντας την φόρμα.

Να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε…!

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ